Sortering

For at det skal være mer oversiktlig å finne riktig spiller i hovedvinduet kan man velge endel forskjellige sorteringsrekkefølger på deltakerlisten.

Du kan sortere på alle de feltene (kolonnene) som vises i tabellen, simpelthen ved å klikke i overskriften over den aktuelle kolonnen. Hvis du vil sortere etter et felt som ikke vises i tabellen, må du først slå på visningen med knappen "Valg" i hovedvinduet. Sjekk "hintene" som vises når du peker på kolonneoverskriften for nærmere informasjon om sorteringsrekkefølgen. Legg spesielt merke til sorteringsreglene for kolonnene tilstede, farge og resultat

Du kan også utføre sortering fra Systemvedlikehold-menyen.

Den sorteringsrekkefølgen man velger her har KUN betydning for spillertabellen som vises på skjermen. Den vil også bare forårsake én enkelt sortering. Hvis du senere f.eks endrer spillernes navn, rating eller annet, må du sortere på nytt for å få rekkefølgen oppdatert.

For sortering på resultatlister, se rangering