Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Adventstjernen


Updated
feb 26 08
@ 22:22

Views:1

Site powered by:

TournamentService

Site:

Sjakklubben Stjernen

Play date:

01. - 02. des 07

 Welcome   Participants   Bulletin   Games   Standings  Other tournaments

 

 


 

Vellykket Adventstjernen

 
24 spillere stilte til start i årets andre GP-turnering arrangert av Stjernen, og vi er såpass fornøyde med gjennomføringen at vi håper begge turneringene kan gjentas neste år. Så får tiden vise hva som skjer videre. Turneringen var av samme format som Stjernespretten i mai, med tre runder hurtigsjakk etterfulgt av 3 runder “langsjakk”. Noe færre deltagere denne gang, men likevel tilstrekkelig mange til at vi fikk fylt opp det indre lokalet. En fin blanding av gamle og unge, lokale og tilreisende.
 
For meg som nyslått klubbdommer var vervet som turneringsleder(assistent) en fin erfaring, og jeg og Christian fikk kjørt oss grundig som arrangementsstab i løpet av en lang helg. Christian skal ha ros for sekretariatsdelen,og samtlige partier fra de siste rundene var på nettet da turneringen var over! Flere er velkommen til å delta på den siden neste gang.
 
Resultatmessig var det ratingfavoritter i toppen med Krogh Harestad, Kovachev, og Lillevold på de tre første plassene. På en meget sterk fjerdeplass fulgte Sigurd Ofstad som har vokst flere hakk det siste året, og fortsatt må være kraftig underratet. Framtredende er en sterk kampvilje som blant annet viste seg i kampen mot Daniel Kovachev, hvor han holdt hodet kaldt i en gjensidig tidsnød som endte med at begge klaffene falt. En annen som presterte langt over forventet var Gregor Taube fra 1911 som gikk respektløst ut mot langt eldre motstand. Han kunne også notere seg for en kuriøs seier over Harald Mottang som på søndag morgen kom kvarteret for sent, kjørte i vei med feil farge og etter 14 trekk ble dømt til tap for ringt mobiltelefon! Som den første i Stjernens historie.. Bedre lykke neste gang.
 
Guttorm
 

 

 

 For flere bilder se her