Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Tofte Open 2018


Updated
mar 19 18
@ 11:07

Views:1551

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Tofte skole

Play date:

19. mar 18

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Velkommen til Tofte Open 2018!

Røyken, Hurum og Asker i er ferd å bli til én kommune, og hva er vel da mer naturlig enn et gigantisk Askermesterskap i sjakk! Vi starter med innledende turneringer på «det nye Askers» 11 ungdomsskoler og avslutter med en finale med ti spillere fra hver skole.

Så her gjelder det i første omgang å komme blant de ti første i det innledende skolemesterskapet og deretter vise de andre hvilken skole som er den smarteste! Om det virkelig er slik at de smarteste også er gode i sjakk da. Det vil vise seg. 😊


Det er mange turneringsformer i sjakk, men vi satser på såkalt «lynsjakk». Betenkningstiden er 5 minutter på hele partiet per spiller. Det betyr at hvert parti kan ta 10 minutter. Om tiden renner ut, vil man tape partiet uansett hvordan stillingen på brettet er. Så litt stress, men det er bare gøy!

Det spilles 6 runder Monrad, som det heter. Det betyr at det blir 6 partier på samtlige der man hele veien vil møte de med like mange poeng som seg selv omtrent. Ingen blir slått ut!

Man kan kåre en verdig vinner på denne måten og få en resultatliste, hvilket kanskje er skummelt. Men slapp av på dette også, det er bare å sørge for at en selv havner øverst!
😊

Det er ingen begrensninger på å være med og heller ingen begrensninger på antall deltakere. Det holder å kunne reglene.

Og ikke er det noe press heller. Sjakk er riktignok superhjernenes spill og vi snakker "kåre den glupeste hjernen" på skolen, men ingen fare, det er bare en lek.

Påmelding foregår online på denne siden. Husk å få med riktig e-postadresse. Alle spiller i samme gruppe, men meld dere på i respektive klassetrinn likevel. Så kan man sammenligne med sine jevnaldrende også, ikke bare hele skolen. 

Håper å se dere alle på sjakkturnering 19. mars! :-)