Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Sotra SK Klubbesterskap i lynsjakk 2018


Updated
des 20 18
@ 23:01

Views:1453

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Einarsengňrden, Straume

Play date:

20. des 18

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Sotra SK Klubbmesterskap i lynsjakk 2018

Klubben vår har noen tradisjoner som er nesten like gamle som klubben selv, og vårt klubbmesterskap i lynsjakk er en av dem. Den arrangeres alltid på årets siste klubbkveld, og vi byr på gløgg og pepperkaker.

Klubbmesterskapet starter med en innledende 10-runders lynsjakkturnering (sveitser), og i år FIDE-rater vi denne. Alle spiller i samme gruppe, og tidskontrollen er 3 min/hele partiet + 2 sekunders tillegg pr trekk.

I år inviterer vi spillere fra alle klubber til å være med på denne innledende turneringen. Startavgiften er på beskjedne 50 kr, og alle startpengene går ut igjen i premier i turneringen:


- Nr. 1 vinner 50 % av startavgiftene.
- Nr. 2 vinner 30 %.
- Nr. 3 vinner 20 %.

Vinnere med likt antall poeng deler premiene. OBS! Kun tre premier.

De fire beste av Sotra SKs hovedmedlemmer går deretter videre til et cupspill for å avgjøre hvem som vinner tittelen Klubbmester i lynsjakk. Det deles ut troféer til deltakerne av finalen og vinner av bronsefinalen.

Klubbmesterskapet spilles i våre vante klubblokaler i Einarsengården på Straume. Oppmøtefristen er kl 1900, og første runde starter kl 1915. Rundene spilles fortløpende, og forventes å være ferdigspilt kl 2130. Cupspillet tar ytterligere en time.