Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Kretsdommerkurs med Hans Olav Lahlum


Updated
mai 29 19
@ 23:09

Views:1428

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Mosj°en

Play date:

31. mai - 01. jun 19

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Invitasjon

Mosjøen sjakklubb har gleden av å invitere til kretsdommerkurs i Mosjøen med Hans Olav Lahlum som kursleder. Kretsdommerkurset skjer samtidig som det pågår Nordnorsk mesterskap 2019 i sjakk, i Mosjøen, i tidsrommet 30. mai til 2. juni.

Kretsdommerkurset går fra fredag 31. mai til lørdag 1. juni. Oppmøte blir fredag 31.mai kl. 14:30 og avslutning lørdag 1. juni kl. 15:00. Undervisningen vil gå over 10 timer, som fordeles på de to dagene. Kurset avsluttes med en prøve.

Etter endt kurs vil deltakerne ha et godt grunnlag for selv å kunne arrangere og være dommere i lokale turneringer.

Hans Olav Lahlum

Hans Olav Lahlum er en av landets mest erfarne og profilerte turneringsarrangører og sjakkdommere. Han har arrangert og/eller vært dommer i en rekke, både nasjonale og internasjonale turneringer. Fra de siste årene kan nevnes:

Lahlum var hoveddommer under Landsturneringen i Sarpsborg, og styrte da avviklingen av en turnering med flere hundre spillere. I den TV-sendte, uoffisielle VM-kampen i Fischersjakk mellom Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura, som ble arrangert 9.-13. februar på Hennie Onstad kunstsenter, var Lahlum dommer og sørget for smidig gjennomføring av arrangementet. I Påsken dette året arrangerte han den årvisse Fagernesturneringen.

Overnatting og reise

I forbindelse med NNM 2019 har Mosjøen sjakklubb fått en gunstig avtale med Frøken Skjolds hotell. De samme ordningene som gjelder for deltakere i NNM-2019, vil også gjelde for deltakere på dommerkurset. Du finner detaljene om dette ved å gå inn her.

Program

Endelig program for kretsdommerkurset er ikke ferdig fordi det fortsatt er flere detaljer som må avklares.

Påmelding online eller via kontaktskjema.