Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

KM for skolelag Vestland


Updated
mar 09 20
@ 11:44

Views:638

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Rothaugen skole

Play date:

21. mar 20

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Velkommen til KM for skolelag! 
(fylkesmesterskap i Sjakk5ern og Sjakk9ern spilles samme sted rett etterpå) 

I KM spiller fire fra skolen på lag i hver kamp. Poengene telles sammen. I sluttstillingen rangeres lagene først etter lagpoeng, og deretter individuelle poeng. En vunnet lagkamp gir 2 poeng, mens uavgjort gir 1 poeng.

Viktige opplysninger før dere kommer:

Tid og sted: Rothaugen skole lørdag 21. mars fra kl 10. Se bilde og kart over. Det går an å parkere i skolegården. Vær obs at det er Varegg Cup denne helgen, så det kan bli trangt om plassen i nærområdet.

Premiering: Det blir 
pokal til de beste skolene, inkludert beste småskole. Medaljer til resten. Vi regner med å være ferdig til klokken 14.00.

Startavgift: 400 kroner pr lag. Bruk gjerne Vipps #556441Søk støtte fra skolen eller foreldreutvalget.

Påmeldingsfrist: Onsdag 18. mars (av hensyn til innkjøp av premier og kioskvarer)

Registrering: Lagene må bekrefte at de faktisk stiller på turneringsdagen. Fra kl. 09.15 til 09.45. Første runde starter kl. 10.00. 

Spillesystem: Vi har to klasser, en for barneskole og en for ungdomsskolen. Det blir 6 runder med betenkningstid 10 minutter. Hvert lag består av fire spillere og 1-2 reserver. Spillerne rangeres etter antatt spillestyrke.

Ulovlige trekk: Det tredje feiltrekket = tap. Hvis motstanderen har mindre enn 5 minutter igjen, får vedkommende 1 minutt ekstra tid. Spillerne kan stoppe klokkenn for å tilkalle turneringsleder, f.eks. for å påpeke et ulovlig trekk.

Lagkaptein: Hvert lag må ha en lagkaptein, en spiller eller en forelder. Hvis det er reserver på laget, må kapteinen ha klart hvem som skal spille før hver runde. Regler for lagkapteiner finner du her.

Blandingslag:
 Det er lov å stille blandingslag fra to skoler, men minst tre av spillerne må gå på samme skole. Merk at slike lag ikke kan bli kretsmestre.

Kiosk: Inntektene går til å erstatte utstyr som ble stjålet i et bilinnbrudd tidligere i år (nettbrett og utstyr til overføring av sjakkpartier).

Spørsmål: Kontakt Ole Valaker hvis du lurer på mer, eller trenger hjelp til å registrere lag/spillere. Mail: ole.valaker@gmail.com Tlf: 922 15 799