Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Hovedgňrden Open II 2019

Asker kommune   Hurum kommune   Røyken kommune


Updated
okt 18 19
@ 21:29

Views:1974

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Hovedgňrden ungdomsskole

Play date:

04. feb 19

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

 

Velkommen til Hovedgården Open II 2019!

Veldig hyggelige er det å kunne invitere til ny runde av «Det nye Asker-mesterskap» i sjakk! Vi fortsetter på samme vis som i fjor og arrangerer innledende turneringer på samtlige 12 ungdomsskoler i Asker, Røyen og Hurum. De ti beste fra hver skole går videre til en avsluttende finale.

Så her gjelder det i første omgang å komme blant de ti første i det innledende skolemesterskapet og deretter vise de andre hvilken skole som er den smarteste! Om det virkelig er slik at de smarteste også er gode i sjakk da. Det vil vise seg. 😊

Det er mange turneringsformer i sjakk, men vi satser på såkalt «lynsjakk». Betenkningstiden er 5 minutter på hele partiet per spiller. Det betyr at hvert parti kan ta 10 minutter. Om tiden renner ut, vil man tape partiet uansett hvordan stillingen på brettet er. Så litt stress, men det er bare gøy!

Det spilles 6 runder Monrad, som det heter. Det betyr at det blir 6 partier på samtlige der man hele veien vil møte de med like mange poeng som seg selv
omtrent. Ingen blir slått ut!

Det er ingen begrensninger på å være med og heller ingen begrensninger på antall deltakere. Det holder å kunne reglene.

Og ikke er det noe press heller. Det er bare en lek.
😊

Påmelding foregår online på denne siden. Husk å få med riktig e-postadresse. Alle spiller i samme gruppe, men meld dere på i respektive klassetrinn likevel. Så kan man sammenligne med sine jevnaldrende også, ikke bare hele skolen. 

Se resultater fra alle turneringene i fjorårets mesterskap her: Askermesterskapet 2018

Håper å se dere alle på sjakkturnering 4. februar! 😊