Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Hell Klubbturnering h°sten 2020 i Stj°rdal


Updated
okt 28 20
@ 19:42

Views:1

Site powered by:

TournamentService

Site:

Halsen ungdomsskole

Play date:

14. sep - 16. nov 20

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Velkommen!

Hell Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Hell Klubbturnering høsten 2020 i Stjørdal. Turneringen spilles i Halsen ungdomsskole 14. sep - 16. nov 20

Påmeldingsfrist 14. september klokka 18.00 - men helst så fort som mulig. Tidlig påmelding er ensbetydende med en enklere jobb for turneringslederen.
Startavgift Gratis for klubbmedlemmer og bimedlemmer. Spillere med annen klubbtilhørighet betaler 400,- som også inkluderer kaffe.
Servering Gratis kaffe
Gruppeinndeling Alle spiller i samme gruppe
Turneringsform Individuell turnering - Trekning av motspiller like før runden starter. (De som ikke gir skriftlig (SMS elle EPOST) beskjed om at de blir noen minutter forsinket blir ikke tatt hensyn til.... jeg glemmer fort muntlige beskjeder.... dette gjelder alle.)
Spillesystem 9 runder Konrad - kun 1 innbyrdes møte så langt det lar seg gjøre. Turneringa FIDE-rates.
Spilleprogram Langsjakk hver mandag fra og med 14. september til og med 17. november. (Deretter blir det ny turnering fram til jul med hurtigsjakk) 
Betenkningstid 60 min + 30 sek
Premiering/annet Spillerne rangeres etter:
  • Poengsum (=Lagpoeng i lagturneringer)
  • FIDE Median Buchholz, dårligste OG beste strøket
  • FIDE Buchholz, dårligste strøket
  • FIDE Buchholz, ingen strykninger (=LP Buchholz i lagturneringer)
  • Gjennomsnittlig FIDE ratingmotstand

  • Vandrepokal til vinneren
  • Vær oppmerksom på at det ikke nødvendigvis blir motspiller på alle hver gang, oddetall er det lite å gjøre noe med. Som regel er det spilleren med færrest poeng som får w.o. I første runde lavest rangerte. Ingen får mer enn 1 w.o. i løpet av turneringa. Som regel ordner det seg med motspiller til alle, da turneringsleder eller andre kan hoppe inn som oddetalls-spiller. Disse "ekstra-partiene" vil ikke FIDE-rates.
  • Det kommer retningslinjer vedrørende Covid19 i god tid før første runde. Å registrere seg til turneringa er det samme som å forplikte seg til å overholde retningslinjene.
  • Det spilles ikke utsattparti eller noen form for ekstraparti, bare partiene som spilles på klubbkveldene i ordinære runder blir tellende og FIDE-ratet.
  • NSF sitt reglement vedrørende Covid - alle som skal delta må sette seg inn i reglene.