Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Askermesterskapet 2018 - Finalen!


Updated
apr 25 18
@ 15:15

Views:4032

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Slemmestad skole

Play date:

25. apr 18

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Duket for finale på Slemmestad onsdag 25. april!

De innledende runder er avviklet og nå gjenstår bare den ultimate finalen. Hvem er best i vår nye storkommune?? Spennende! 😊  

Dette avgjøres på Slemmestad ungdomsskole onsdag 25. april. Første runde begynner kl 1200 presist. Det betyr at vi må kjøre opprop senest 1145 og at folket bør være på plass innen 1130.

Obs, obs! Viktig at folket melder seg på på forhånd. (Hvis ikke tar det tid å skrive inn navn der og da…) 

Premieutdeling umiddelbart etter siste runde, eller ca kl 1400. Om henting skal organiseres, foreslår vi 1430 som et passende tidspunkt for det. 

Vi kjører samme konsept som i de innledende turneringene. Betenkningstiden er stadig 5 minutter på hele partiet. Så her gjelder det ikke bare å spille godt, man må spille fort også. Fort og godt!

Men siden dette er så enormt alvorlig – og litt fordi det blir hele 110 deltagere – legger vi til en ekstra runde. Altså sju runder i finalen. Det gjør det lettere å kåre en verdig vinner.  

Vi regner med alle deltagerne har ligget i hardtrening siden sist. Noen har kanskje sågar lagt seg i høydehus for å spisse formen. Det er jo mye som står på spill. Det handler ikke bare om å være den ene beste individuelle spilleren. Vi skal også kåre den beste skolen. Og den beste åttende-, niende- og tiendeklassingen. Og den beste i hvert kjønn. 

Vi foreslår også at hver enkelt skole samles om et slagord, noe som kan inspirere til det helt store. Som for eksempel: 

Brilliance – the key to success!

Eller noe annet idiotisk i den duren…😊