Opprette ny turnering

Dette er naturligvis menypunktet du må velge hver gang du skal starte på et nytt turneringsarrangement.

Du får valget om du vil opprette turneringen fra "scratch" (dvs at du selv må definere alle innstillinger om turneringen), eller om du vil bruke en av de forhåndsdefinerte turneringsmalene. Velger du en av malene, vil mange innstillinger være gjort på forhånd. Dette gjelder for eksempel informasjon om lag/individuell, grupper, betenkningstid, turneringskategori, rangering, spillesystem m.m. (Du kan også lage dine egne maler om ønskelig)

Etter at du har angitt de viktigste data om turneringen (se Turneringsinformasjon for hjelp om de enkelte feltene), må du trykke OK for å bekrefte at de opplysningene du har oppgitt er riktige. Du vil da komme til hovedvinduet hvor du kan begynne å registrere spillere, gjøre rundeoppsett, ta utskrifter osv.